Què es pot fer amb la llengua?

Special Price MYR 63.43 Regular Price MYR 66.60
FELIX RUEDA Y PERE FABREGAS
In stock
Sku
6231077
UN LLIBRE PER PASSAR-TE UNA BONA ESTONA JUGANT AMB LA LLENGUA.
UN LLIBRE PER APRENDRE CATALÀ DIVERTINT-TE
Què es pot fer amb la llengua? Es pot llegir com un llibre de frasesambigües divertides, d'acudits, de girs del llenguatge enfocats ambhumor. Però també, com un llibre didàctic per reforçar l'aprenentatgedel català, amb multitud de frases que podràs emprar per treballarl'accent diacrític, las frases fetes en català o la metàfora en elllenguatge comú i molts altres aspectes de la llengua enfocats d'unaforma amena i divertida. Una alternativa al llibre clàssic, quedivertirà als alumnes i als professors.
Què es pot fer amb la llengua? és un llibre que posa èmfasi en lavessant absurda, en l'ambigüitat i en l'amfibologia de la llenguacatalana en clau d'humor. En aquest llibre es mostren lesimperfeccions d'aquesta poderosa eina que és la paraula, per aprendred'una forma divertida el desastre que provoca no encertar en laconstrucció gramatical.
Què es pot fer amb la llengua? és també un cant a la idiosincràsia del català, amb jocs de paraules i acudits basats en els girs delllenguatge i les vessants més divertides de la llengua catalana.Frases ambigües, cacofonies i homofonies que et faran riure. Tambétrobaràs un divertit diccionari apòcrif, que reinterpreta el lèxiccatalà amb ironia i humor. Frases fetes d'ús
Write Your Own Review
You're reviewing:Què es pot fer amb la llengua?
Write your content here...
Back to Top